«

»

Mooie PR

Vandaag kregen we een mooi stukje PR onder ogen wat we graag met u willen delen.

Het is geschreven door iemand van de Voortgezette Vrijgemaakte Kerk in Harkema, daar waar we ons kerstoptreden mochten verzorgen voor de ouderen en alleenstaanden van de betreffende gemeente.

Hieronder kunt u het lezen, of anders ook te vinden onder vGKN Kerk Harkema.

 

U herinnert ze zich vast nog wel, Women Praise uit Ureterp. Zij waren aanwezig bij het kerstfeest voor ouderen en alleenstaanden. Wat een geweldige stemmen hadden deze 4 vrouwen. Zij worden volgend jaar een keer gevraagd in de ochtenddienst van onze gemeente. Deze groep heeft nu een eigen website genaamd www.womenpraise.nl. Wij vonden het leuk om dit even te vermelden, dan kunt u alvast hun agenda in de gaten houden. Wij wensen hun veel succes met hun nieuwe website.