«

»

Klaar voor de toekomst!

Gisteravond hebben we een nieuwe en ook belangrijke stap gezet met z’n vieren.

We hebben van ons inmiddels verdiende geld een eigen geluidsinstallatie gekocht! En wat zijn we er blij mee!!

Dat voelt toch wel speciaal… Een eerste grote investering. Dat laat zien dat we met veel vertrouwen de toekomst tegemoet willen en mogen zien en we ook van Hem verwachten dat Hij ons daarin zal zegenen en gebruiken. Dat er maar vele optredens mogen volgen en harten mogen worden geraakt, wij zijn er klaar voor!

Volgende week zondag hopen we hem voor de eerste keer in gebruik te nemen als we zingende getuigen mogen zijn van 8 mensen die gedoopt zullen worden. Wat zal dat een feest worden in de open lucht!

We zien er enorm naar uit, mede omdat Baukje ook deze prachtige keuze heeft gemaakt om gedoopt te worden!

Wat een bijzondere en waardevolle stap in het leven van deze mensen waarin ze in het openbaar willen laten zien dat ze nog dichter bij Hem willen gaan leven. Wees welkom, zondag 26 juni om 17.00 uur in de Smalle Ee in Drachten.