«

»

Mooie plannen!

Inmiddels alweer best een tijdje geleden dat we iets geschreven hebben.
Toch zitten we absoluut niet stil en maken vooral onze hersenen overuren.
Het is (te) rustig op optredengebied, pas in december staat er weer een optreden gepland. Dit is natuurlijk erg jammer, we willen zo graag Zijn getuigen zijn en Zijn boodschap doorgeven! Tegelijkertijd voelt deze tijd als de kans om met nieuwe dingen bezig te zijn. Het verlangen is bij ons alle vier al een poosje aanwezig om meer te doen dan “alleen” zingen tijdens diensten of vieringen. We hebben het op ons hart om een dienst vullend programma te maken waarin we o.a. onze eigen getuigenissen een plaats zouden willen geven. Er gebeuren bijzondere dingen bij ons allemaal, ieder op haar eigen gebied. God is heel duidelijk Zijn plan met ons klaar aan het maken, dit is voel- en merkbaar! En we kunnen je vertellen ook erg bijzonder!! Dus misschien is de komende “rustige” tijd juist wel bedoeld om hiermee bezig te gaan en Zijn stem te volgen! Wij barsten in ieder geval van nieuwsgierigheid en staan open voor wat Hij ons wil laten zien en doen! Hou de site in de gaten voor nog meer mooie dingen die we in onze zoektocht met jullie willen delen!
Zouden jullie voor en met ons willen bidden om zegen?!