«

»

Mooie tijd!!

We hebben 2 mooie weken voor de boeg!! Vanavond heerlijk samen repeteren voor de komende optredens. Wat zijn we gezegend! 4 optredens in 2 weken tijd. Dat worden feestjes voor Hem!! Op weg naar het Kerstfeest, de belofte werd waargemaakt. Hij zond zijn Zoon ook voor jou naar deze wereld!! Als je dat diep in je ziel laat doordringen word je stil van verwondering en dankbaarheid… Wat een genade dat Hij dat voor ons kleine mensen deed…!!
Komende donderdagmiddag, 15 december, bijten we het spits af tijdens een kerstviering voor ouderen in Aduard.

’s Avonds mogen we weer zingen tijdens de viering van Nieuw Leven in de Bethel in Drachten. Komende zaterdagmiddag, 17 december, mogen we te midden van onze gehandicapte broers en zussen een Feestje maken in Boornbergum.
Tot slot hebben we volgende week dinsdag, 20 december, een kerstviering voor oudere mensen in Wijnjewoude! Kortom, veel mogelijkheden om te getuigen en te zingen van Hem die ons liefheeft! Alvast gezegende feestdagen iedereen die dit leest! We mogen 2016 bijna afsluiten en gaan op naar 2017!!