«

»

Geweldige avond gehad!

Wow wow wow….Wat zijn wij dankbaar…. Iets anders kunnen we niet zeggen…. Vanavond hebben wij datgene mogen doen wat we al een poosje op ons hart hebben, zingen bij zieke en eenzame mensen die de deur niet meer uitkomen. Onverwachts bij mensen op de stoep staan en een paar liederen zingen. Wat een geweldige avond was het!!!! We zijn zooooooo dankbaar dat we dit mochten en konden doen. Wat een bijzondere ontmoetingen en gesprekken mochten we hebben. Mensen waren geraakt en ontroerd door wat God door ons heen liet zien. Zo hebben we het ook echt ervaren, Hij was er bij!!! Het verlangen om dit vaker te doen is alleen maar groter geworden. Mochten jullie mensen kennen waarvan je weet dat die dit ook heel fijn zouden vinden wil je het dan in een¬†persoonlijk berichtje via contact¬†laten weten?! IK BEN DIE IK BEN EN IK ZAL ER ZIJN!!