«

»

Mooie nieuwe ontwikkelingen!

Misschien lijkt het alsof we momenteel niet veel te doen hebben, maar niets is minder waar!!
Vanavond hopen we wederom een rondje langs oudere mensen te maken om onverwacht en onaangekondigd bij hen thuis wat liederen te zingen. Dat wordt vast weer een prachtige avond! Daarnaast zijn we met hele leuke nieuwe dingen bezig… Voorganger Frans van Herwijnen, van de Evangelische gemeente in Roderesch, heeft zelf prachtige nummers geschreven. Hij heeft ons gevraagd om eens te kijken of het wat voor ons is. Een aantal weken geleden zijn we bij hem geweest en we waren zeer positief verrast!! Er zitten zeker hele mooie nummers bij! Inmiddels hebben we vorige week een 2e afspraak gemaakt en een aantal liederen samen doorgezongen.
Daarnaast is hij alweer met nieuwe nummers bezig..! We zijn nu zover dat we deze liederen graag willen laten horen tijdens een praisedienst op zondagavond 11 juni. Mochten jullie ook nieuwsgierig zijn dan ben je van harte welkom deze avond! Het begint om 19.30 uur en het adres is Evangelische gemeente Eben-HaĆ«zer, Hoofdweg 47, Roderesch. Ook hebben we nu tijd om ons dienstvullend programma verder klaar te maken. Kortom, we hebben leuke dingen te doen! Natuurlijk houden we ons ook nog steeds van harte aanbevolen om ergens te komen optreden! Dus wie nog iets weet…..we horen het graag!